Biografia lui Steve Jobs in romana

Da, cititi corect. Emag, din cate stiu este primul retailer care aduce la noi biografia lui Steve Jobs in limba Romana, si, mai presus de toate,  orice comanda mai mare de 1500 ron iti aduce automat aceasta carte (fir-ar sa fie, vinerea trecuta am comandat procesor+placa baza+ram in valoare de vreo 19 mil)

De asemenea, daca ai un blog si ai noroc sa fii in primii 100 de inscrisi, o poti castiga automat la acest concurs pentru bloggeri:

Succes!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

1 Comment

  1. Bună ziua,

    Numele meu este Georgiana Teodorescu, te contactez din partea bookcity.

    Librăria online Bookcity.ro îți oferă posibilitatea de a obține gratuit o carte.

    Te invităm să participi la concursul nostru:

    http://bookcity.ro/article–concurs–1926.html

    Tot ce trebuie să faci este să postezi pe blog o recenzie care să conțină un link către librăria noastră și să-ți anunți înscrierea în concurs la adresa info@bookcity.ro (nume, adresa, telefon, link către recenzie, cartea dorită pentru premiu).

    Câștigătorii vor fi primii 30 de participanți. Aceștia vor primi câte o carte din librăria noastră, în valoare de maxim 50 Lei. Participanții își vor alege cartea pe care o doresc ca premiu. Premiile vor fi livrate prin curierat rapid (ținând cont de aria de acoperire a firmei de curierat), fără costuri pentru câștigător.

    Concursul se desfășoară în perioada 10-31 mai 2012.

    Detalii pe site.

    O zi frumoasa.

    Post a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.