Bucurestiul are de azi o carte frumoasa de vizita: Bucharest City App


Asa se intampla cand oameni pasionati de ceea ce fac nu se limiteaza la ce au inceput, si mereu viseaza la mai mult, mai bine si mai frumos.

Astfel, dupa ce au pornit proiectul Travellers of Bucharest care s-a bucurat de un succes enorm, au mers mai departe si au facut si in un ghid atat printat cat si digital pentru turistii ajunsi in capitala si care nu stiau de unde sa o apuce. Bucharest City Guide a fost si el un succes, dar avea o mare limitare: era limitat 🙂 Mai precis, era greu de adus la zi cu locatii noi, sfaturi, trasee, concerte, evenimente, etc.

Asa ca baietii (Dragos si Alex fiind tartorii principali dar cu o echipa frumoasa in spate) nu s-au lasat si au dus aventura mai departe. Astfel ca astazi s-a nascut:

Bucharest City App

Dedicată tuturor celor care vor să se bucure de timpul petrecut în București,Bucharest City App este aplicația gratuită care aduce orașul pe smartphone-ul tău, cu informații exacte și personalizate despre orice activitate de timp liber: evenimente, restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi, magazine, atracții turistice, spa-uri și multe altele, toate atent selecționate și actualizate în timp real.

“M-am dat” deja pe aplicatie si tare imi place. Sunt convins ca va fi utila si multor Bucuresteni, pentru ca ei sunt cei care isi cunosc orasul cel mai putin. Va recomand sa o aveti instalata pe telefon, fie el Android sau iOS pentru ca nu stii cand vei avea nevoie de ea, sau vei fi in pana de idei unde sa mai mananci, recomandarile de acolo fiind tare faine.

Downloadeaza Bucharest City Guide iOS Downloadeaza Bucharest City Guide Andoid

Aplicatia este foarte bine organizata pe categorii de interes, cu trasee directe de la locatia ta spre cea de interes, cu idei de petrecut timpul, de descoperit Bucurestiul si multe altele. In plus iti permite sa iti faci colectii de recomandari pe care apoi sa le share-uiesti cu prietenii.

Ganditi-va cat de util este atunci cand iti vine un prieten strain in vizita si tu trebuie sa ii spui din amintiri pe unde sa mearga, ce sa nu rateze, unde sa manance etc. Cu Bucharest City App nu mai e stres. Iti salvezi din timp o colectie de recomandari si doar ii dai share 😉

Abia astept sa mai ajung prin Bucuresti sa o pun la treaba si sa ii descopar cu adevarat utilitatea. Pana atunci o puteti face voi, folosind-o!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

2 Comments

  1. Alin, daca ai sti cat de mult te respect 🙂 Multumim tare!

    Post a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.