Capcana muntilor cu cozi kilometrice – Valea Prahovei


Dupa atatia ani de la revolutie, romanilor inca le place sa stea la coada. Si cum de revelion trebuie sa o faci in stil mare, unde mergi sa sarbatoresti statul la coada intr-un mare fel?

Ati ghicitit!

La coada pe Valea Prahovei

Vrand ne-vrand am ajuns si eu pe Valea Prahovei de Revelionul 2016 iar pe 2 ianuarie am vrut sa duc copilul sa mai vada una alta, inclusiv bunicii care si ei erau, ati ghicit iar, pe Valea Prahovei.

Se pare ca toti s-au gandit ca mai bine fac marea coada pe 2, nu pe 3 cand pleaca tot omul (si au furat startul ca maine nu cred ca o sa mai fie asa frumos) asa ca s-au pus la drum spre Bucuresti de pe 2 ianuarie.

Eu cand am vazut ca se impute treaba pana sa intru in Busteni (veneam de la Bran si mă duceam la ai nostri la Busteni sa-i sorcovim), am facut cale intoarsa inapoi spre Bran cu o mica pauza la Azuga la partie sa se dea si asta mica un pic cu schiurile (mai bine nu faceam nici pauza asta ca s-a si lovit la picior).

Lasand povestile la o parte, va las cu clipul de mai jos (pe care a trebuit sa îl accelerez cu vreo 4x ca altfel tinea de adormeati la “volan”.

La coada mai mult se statea pe loc decat se inainta. Happy coada si La multi ani pe 2016!

Nu-mi pare rau ca am venit, am prins un apus superb la Bran peste castel, din drona, dar imi tin pumnii pentru maine cand plecam (PS: nu o iau sa mă bati pe Valea Prahovei).

Apus la Bran peste Castel

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

2 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trafictube.ro - La coada pe Valea Prahovei » trafictube.ro - […] scris si pe blog […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.