Cei mai buni fotografi de nunta din Romania se intalnesc la Wedd Camp


Daca iti doresti sa devii unul dintre cei mai buni fotografi de nunta din Romania sau macar sa ii cunosti, sa socializezi si sa furi meserie de la cei care s-au afirmat deja pe piata nationala si internationala a fotografiei de eveniment, atunci te anunt ca in iunie are loc o conferinta excelenta dedicata acestui domeniu, pe numele ei:

Wedd Camp – Eastern Europe Wedding Photographers Conference

Wedd Camp are loc in zilele de 28-29 iunie 2016, pe malul marii, la Mamaia.

Wedd Camp Conference Featured

Este un eveniment fotografic dedicat oamenilor pasionati, ideilor indraznete si afacerilor in crestere, dupa cum anunta organizatorii pe site-ul conferintei www.weddcamp.com.

Vor fi 2 zile de conferinte pe diferite teme si abordari, prezentate de fiecare dintre cei 12 speakeri prezenti. Nume mari, fotografi de nunta cunoscuti si afirmati de la noi, dar si 3 fotografi de nunta din afara Romaniei.

Wedd Camp Conference 2016 Speaker list

Daca nu ii cunoasteti deja pe unii dintre cei mai buni fotografi de nunta din Romania si vreti sa aflati mai multe despre fiecare in parte, nu ezitati sa studiati mini-biografia fiecaruia de pe site.

Informatii despre preturi si inscrieri, ati ghicit, tot pe site-ul conferintei. Si ca sa fiti la curent cu cele mai noi informatii legate de conferinta urmariti pagina lor de Facebook.

Concurs

Daca doriti sa participati dar bugetul nu va permite, exista posibilitatea sa castigati unul dintre biletele puse la bataie in cadrul concursului de fotografie de nunta. Premiile nu-s de colo:

  • 1 Bilet la conferința WEDD CAMP 2016 28-29 iunie 2016 în valoare de 625,5 lei
  • 1 Bilet la workshopul lui Daniele Vertelli din data de 1 iulie 2016 în valoare de 1125 lei

Tot ce trebuie sa faceti este sa inscrieti cea mai buna fotografie a voastra de eveniment si sa convingeti fie publicul, fie juriul ca sunteti cei mai buni!

Mai multe informatii despre concurs si reguli de participare, aici.

Early Booking extins!

Pentru ca sunteti cititori fideli ai blogului aLLin™, am negociat cu baietii de la Wedd Camp prelungirea termenului de early booking care altfel se incheia maine, 1 Aprilie.

Asa ca aveti la dispozitie pana pe 25 Aprilie (inclusiv), timp in care va puteti cumpara un bilet la pretul redus de 139 de euro. Mentionati la inscriere ca ati aflat despre Wedd Camp conference de la mine de pe blog.

Pentru a putea beneficia de pretul redus, folositi codul alinpopescu.eu la achizitia unui bilet intreg, iar cosul se va actualiza la pretul de early booking.

Ne vedem acolo!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.