Drumul Regelui sau Poteca Dracului?


Tu ce alegi: Drumul Regelui sau Poteca Dracului?

Echipa Noutăți Foto vă invită la o experiență imersiva cu și despre fotografie. Vom decide împreună care este numele cel mai potrivit al unuia dintre cele mai spectaculoase drumuri, dacă nu din Europa, atunci sigur din țară, DN 67C, pe numele său modern – Transalpina. Drumul traversează Munții Parâng legând Oltenia de Transilvania și este cea mai înaltă șosea din România atingând în Pasul Urdele altitudinea de 2145 m.

Împreună cu Bogdan Panait și cu subsemnatu’ veți descoperi cele mai subtile trucuri ale fotografiei de natură și peisaj, precum și tehnicile cele mai bune pentru fotografierea de tip timelapse.

Vom fotografia, vom procesa, vom edita clipuri video, ne vom distra și ne vom face noi prieteni. Pentru noi nu e prima experiență de genul ăsta, dar pentru tine ar putea fi prima dintr-un lung șir de descoperiri ale frumuseților țării. Descoperă România împreună cu noi!

Drumul Regelui sau Poteca Dracului?

Doi lectori acreditați ANC, două workshopuri complete, două nume ale aceluiași drum, două zile de neuitat (de fapt 3, dar e vorba de karma lui 2), toate la prețul unui singur workshop.

Detalii si inscriere pe NoutatiFoto.ro.

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.