Epson Print and Sign 2010


“Concursul de fotografie organizat de Epson, Nikon, Adobe şi 4K Broadcast Solutions în cadrul târgului “Digital Print & Sign” îşi va desemna şi premia câştigătorii în cadrul unei festivităţi care va avea loc luni, 4 octombrie 2010, la Sala Dalles, între orele 17:00-19:00.”

Nikon a pus la bataie ultimele aparate anuntate pe piata dar si cele din varful de gama (D3x, D3s, D7000, D300s s.a) si de asemenea si nou-anuntatele obiective 85 mm f1.4 si 35 mm f1.4.
4K Solutions a amenajat 2 studiouri on-location ca la carte
Epson a pus la dispozitie o minunatie de imprimanta A2 cu cartuse cat galeata (nu ca piticaniile de la R2400-le lu frate-miu) si hartie de top (velvet-ul e dragostea mea)
Iar Adobe softul pentru prelucrarea imaginilor in vederea tiparirii: Photoshop CS5

Peste toti acestia, maistru de ceremonii a fost D-nul profesor Francisc Vaida (l-am botezat toata perioada targului spunandu-i Vastag, deh, io asa il retinusem, ca e “mare si fioros” :). Sper ca nu v-ati suparat, va dau mielu, ce sa fac)

Fiecare dintre organizatori isi va alege un premiant si il va “improprietarii” dupa cum urmeaza:
– un printer A2 Epson R3880 plus hartie de distractie (yum yum)
– un Nikon D5000 double zoom kit (yum yum)
– o licenta Adobe Master Collection CS5 (yum yum)
– o sesiune de shooting in studiourile 4K

Am participat si eu, si desi m-am dus cu cateva idei si ceva recuzita, nu prea am fost multumit de rezultat. Se putea si mai bine.

Mai jos, un slide-show cu toate imaginile din concurs. Multumiri D-nului Dinu Lazar pentru ca ni le-a pus la dispozitie.

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

2 Comments

  1. Super ca ai facut rost de toate fotografiile. Am participat si eu si chiar eram curios sa le vad pe toate.

    Post a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.