Nu faceti update la iOS 9.3 – Linkurile in Safari nu merg


Se pare ca #appl o ia pe garla, usor la vale. Ultimele modele (6 si 6s) mi-au adus numai probleme, iar de soft nu mai spun. Cireasa de pe tort, de astazi nu mai merg linkurile in Safari, dupa update-ul la iOS 9.3.

De nicaieri, m-am trezit acum ceva ore ca nu-mi mai merg linkurile in Safari, in sensul ca daca dai un search si ai o lista de rezultate, succes sa dai click pe oricare dintre ele. Touch simplu nu merge, iar touch and hold, sau force touch duce la crash!

Nu faceti update la iOS 9.3

Se pare ca nu sunt singurul, Twitter-ul arde de oameni care se plang de tot felul de probleme, inclusiv asta a mea fiind cea mai blamata dintre toate. Ba chiar, pe iPad-uri mai vechi, update-ul la iOS 9.3 s-a lasat cu brickuri, dispozitivele devenind inutilizabile. Se pare ca Apple stie de problema, pentru ca pe iPad AIR-ul meu nici nu mai am optiunea de update de la 9.2.1, despre care jucaria imi spune ca este ultima versiune disponibila.

Asadar, daca aveti un dispozitiv Apple si inca nu ati facut update la 9.3, abtineti-va pana nu apare 9.3.1 sau cum se va numi versiunea care va rezolva problemele care ard

Sa nu ziceti ca nu v-am spus 🙁

 

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

2 Comments

  1. Mie imi merg fără probleme. Chiar si 3D. 6s plus.

    Post a Reply
  2. Din fericire, nu am avut probleme în afara de câte maxim un crash din safari pe iPhone o dată la 1-2 zile. Funcționează mai apoi ok după repornire. Pe iPad nu am avut probleme.

    Post a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.