Toamna ZEN – concurs foto Asus Zenfone


Toamna ZEN – concurs foto Asus ZenFone

ASUS România continuă tradiția concursului de fotografii realizate cu telefoane ZenFone, ajungând astfel la cea de-a patra ediție. Tema de această dată este una generală și se folosește de motto-ul noii generații ZenFone 4:

WE LOVE PHOTO!

Toamna ZEN este subtema noii provocării foto, fotografiile acceptate în concurs fiind cele realizate cu orice model ZenFone în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2017. Concursul este aici.

concurs-foto-zenfone-2017-toamna

PREMIILE ZenFone

ZenFone 4 este un smartphone cu diagonala de 5.5 inchi ce duce mai departe mostenirea liniei ZenFone printr-un design luxos, atent finisat, oferind in acelasi timp o experienta de neegalat in segmentul fotografiei mobile, cu ajutorul sistemului de camere dotate cu senzorul de imagine de top Sony IMX362, un obiectiv cu apertura larga, de F1.8 si un obiectiv cu unghi larg, de 120°.

ZenFone 4 Selfie Pro va permite sa realizati portrete de tip selfie perfecte, redefinind practic fotografiile de acest tip. Bucurati-va de o experienta selfie fantastica cu ajutorul camerelor frontale duble ce va permit sa imortalizati mai multe persoane si cadre mai largi, precum si sa aplicati efecte de infrumusetare, cu o sensibilitate la lumina de pana la 2X mai buna. Puteti chiar inregistra clipuri video selfie la rezolutii 4K.

ASUS ZenFone 4 Max este un smartphone proiectat pentru functionare pe termen lung, ce va va insoti in orice aventura. Bateria sa cu o capacitate ridicata, de 5000mAh, cu sistem avansat de optimizare al consumului si camerele duale vor fi mereu la inaltimea cerintelor stilului vostru de viata, intotdeauna gata sa surprinda cele mai extraordinare momente.

ASUS ZenPower Pro este o baterie externă de mare capacitate, deosebit de utilă atunci când alte surse de energie cedează. Bateria este dotată cu două porturi USB pentru alimentarea simultană a două dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele sau tabletele. Carcasa elegantă din aluminiu este completată de un LED de mare putere, foarte util atunci când avem nevoie de o lanternă.

Regulament pe scurt

Fiecare participant, utilizator de ZenFone, poate înscrie în concurs maximum trei fotografii. Acestea pot surprinde peisaje, cadre urbane sau naturale, animale, oameni, obiceiuri sau activități sportive etc.

Juriul care va desemna cele mai frumoase 10 cadre este format din 5 bloggeri/fotografi: Radu Dumitru, Călin Stan, Vlad Eftenie, Bogdan Petre și subsemnatul. Fiecare dintre noi va publica pe blog top 10-le personal.

Adițional jurizării, Asus Romania va selecta periodic câte două fotografii pentru fiecare din cele 20 de sondaje desfășurate pe pagina ASUS România pe Facebook deci mai aveti si acolo o sansa de goodies 🙂

Perioada de înscrieri:

26 octombrie  – 30 noiembrie 2017 ora 23:59

Fișierele imaginilor nu trebuie modificate, pentru a se păstra intacte informațiile legate de aparatul folosit la fotografiere (mai precis EXIF-ul imaginii). Nu vor fi admise în concurs imagini capturate cu alte dispozitive în afara celor din gama ZenFone. Fiecare câștigător trebuie să poată proba paternitatea fotografiei și a telefonului. Totodată, este important ca adresa de email folosită la înregistrare să fie una activă și verificată periodic, pentru a putea răspunde mesajelor organizatorilor în momentul validării câștigătorilor.

Mult succes!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.