Tot din Delta cu Nikon


UPDATE: Nikon D5100 kit 18-55 VR2 este acum in promotie la Black Friday, costand numai 1.799 lei, impreuna.

Asa cum am promis, revin cu cateva “amintiri” din Delta, in urma evenimentului organizat de Nikon Romania – Sunt Nikon d5100

O mica statistica:

 • 75+ persoane invitate (fotografi, persoane din media, din online, retaileri dar si organizatori)
 • tot atatea D5100. Fiecare participant a avut unul la dispozitie pe durata intregului eveniment
 • tot atatea gentute “sunt cadoul tau” continand o geanta Lowepro, un binoclu Nikon sport 10x, un card Lexar de 8 GB, 1 filtru Marumi CP 52 mm plus brosuri de prezentare)
 • zeci de genti si rucsacuri Lowepro prezentate si disponibile spre a fi “pipaite” si testate
 • concursuri cu premii in timpul prezentarilor
 • concurs foto fotografie de natura si wildlife cu premiu un Nikon D5100
 • peste 5 luni de pregatire in vederea organizarii evenimentului (inside info 🙂 )
 • un gratar pentru peste 70 de persoane organizat pe malul Dunarii intr-unul din canalele deltei (2 purcei de lapte, 1 miel la protap, carnati si mici fara numar, sute de frigarui plus litri intregi de palinca si vin)
 • o noapte intreaga (la propriu) de cantece impreuna cu Margineanu si trupa sa (jos palaria in fata violonistului, rog ajutor in identificarea numelui acestuia. Edit: Cristi Horia – multumesc Violeta)
 • 3-4 ore pe noapte de somn

Cam atat imi vine acum in minte. In rest, las cateva imagini si clipuri video sa mai spuna din poveste (mai multe pe Facebook)

Scuzati calitatea, dar scopul scuza mijloacele. Mai precis: bezna totala, fara pic de lumina artificiala, cu exceptia celor catorva sclipiri de la bliturile altor aparate plus o frontala pusa stramb pe capul meu :). Sa pot filma ceva, am avut nevoie de ISO 6400, diafragma 1.8 si cel mai important – manual focus. Incercati sa focalizati voi in vezna totala la lumina de frontala, sa vedeti ce placut este. Adaugati si cateva pahare de palinca si o sa intelegeti 🙂 Insa, ceea ce se intampla acolo, cu lumea cantand alaturi de Margineanu & Friends – priceless

 

 

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

2 Comments

 1. Mi s-a parut mie sau am vazut si un Canon in grupul ala? Voia sa se converteasca sau sa spioneze “inamicul”? 😛

  Post a Reply
  • Ai vazut bine 🙂 Probabil facea teste comparative 🙂 .. la final cred ca l-a aruncat in Dunare pe domnu’ Canon 😀

   Post a Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Am vrut noroi la Goodyear 4x4 in Dobrogea - Allin Popescu - […] umblat de multe ori prin Dobrogea. Ba Hai-hui, ba prin Chei, ba prin Delta sau mai stiu eu pe […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.