Transilvania Bikers 2016 – Bikefest la Gilau, Cluj

UPDATE!

Iata si filmul de la Transilvania Bikers 2016

_____

Nu ma consider motociclist, desi merg demult pe coclauri cu un DR, iar de curand mi-am luat si A-ul sa pot sa ies si la asfalt.

Insa mereu am admirat spiritul liber al bikerilor, prietenia si respectul acestora.

Am vrut sa particip si eu la o intrunire moto si ca facutul s-a intamplat sa fie tocmai la Cluj, cu o plecare pe vreme ploioasa si urata, numai cu “oldtimerii”, care nu aveau chef probabil sa stea dupa un incepator sa-si taraie fundul cu 100-120 km/h pana la Cluj.

Asa ca am comis ceva de neacceptat pentru unii:

m-am dus cu masina la

Transilvania Bikers 2016

Si nu-mi pare rau. Am vazut super motoare, am cunoscut super oameni si mai presus de toate am avut compania celei mai faine gasti de motociclisti, baietii de la Vlah Spirit din Ialomita, partenerii mei de drum, parada, cort, bere si alte cele!

Nu am mai multe sa va spun, pentru ca trebuie sa fiti acolo ca sa traiti cu adevarat spiritul unei astfel de intruniri moto, insa va las cu cateva cadre de la eveniment. Intregul album este pe Facebook (vezi aici albumul), iar filmul cu drona vine curand!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.