Tu ce mananci?


Am pornit la drum impreuna cu prietenul Razvan Anton intr-o noua aventura, legata bine-nteles de ceea ce ne place tuturor: mancarea noastra cea de toate zilele.

Iata ce ne spune Razvan:

Cred ca multi dintre voi m-au auzit repetand obsesiv aceasta intrebare in ultimul timp. Este o intrebare menita sa ne dea de gandit asupra usurintei cu care ne alegem hrana zilnica, comodidatea in a o prepara (sau a nu o prepara) si indiferenta majoritatii asupra ingredientelor continute de preparatele culinare moderne.

Nu am sa va tin lectii de moralitate si nu am sa va bat la cap cu teorii despre “bio”, “natural” sau “ecologic”. Vreau in schimb sa va prezint cateva metode si retete, unele de mult uitate prin sertarele bunicilor, altele moderne promovate de show-uri TV, la care ingredientele pot fi gasite cu usurinta.

Singur imi va fi greu sa pot schimba mentalitati si sunt convins ca nu o sa renuntati usor la shaorma din pauza de pranz, sau la covrigul de dimineata de la metrou. Dar sunt sigur ca va pot convinge sa incercati cateva din retetele propuse de mine, in bucataria voastra. Daca v-a facut cu ochiul ceva de pe acest site, sau vreo poza aruncata de mine intamplator pe pagina de facebook, daca aveti in gand mancarea aceea speciala pe care o facea mama cand erati acasa, sau daca vreti doar sa mancati ceva special intr-o seara, dati-mi un semn iar eu voi veni sa gatesc pentru voi. La voi in bucatarie.

Asta e misiunea mea.

Ce caut eu in toata aceasta aventura? Ei bine, ma ocup de partea vizuala, de fotografii, chiar si de filmulete (cand ne hotaram sa realizam unul), precum si de administrarea si configurarea site-ului si a tuturor chestiilor conexe.

Adresa site-ului este: http://www.razvananton.ro , dar ne puteti urmari si pe pagina dedicata de pe Facebook.

Va dorim pofta buna!

Alin & Razvan.

 

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.