Tu faci fotografii cu telefonul? – Concurs Asus ZenFone


 

Era camerelor compacte este pe duca pentru ca din ce in ce mai multa lume face fotografii cu telefonul, in viata de zi cu zi, in vacante, pe strada, oriunde. Am spus-o de multe ori, chiar daca nu eu am inventat-o:

Cea mai buna camera este cea pe care o ai la tine!

Nu v-as fi povestit astazi despre concursul Asus ZenFone daca nu aveam deja unul la dispozitie si nu as fi vazut de ce cadre este in stare camera foto de pe aceste modele. Am castigat acum ceva timp la Blogger’s Lan Party un telefon ZenFone Selfie si nu am apucat sa ma bucur prea mult de el, pentru ca Oana, sotia mea draga, mi l-a “sterpelit” cu titlu de cadou de ziua ei 🙂 Insa mereu ma uimeste cu ce poze face cu el. Sa nu mai zic de focalizarea cu laser, de o precizie incredibila.

Mecanismul concursului este simplu:

  • incarca in pagina concursului maxim 3 fotografii realizate cu telefonul tau ZenFone (oricare model) pe tema primaverii (#NatureReborn)
  • incadreaza-te in termenul limita, adica pana pe 7 mai
  • nu modifica in nici un fel imaginea incarcata pentru ca se va citi Exif-ul pentru a indeplini contiditia 1, adica fotografii realizate cu un telefon din gama ZenFone

Cam atat si esti inscris in cursa pentru cele 3 premii si 5 mentiuni, atentie:

Nu este un concurs de Like-uri, va exista un juriu (din care face parte si subsemnatul)

Premiile sunt destul de substantiale, iar daca ma intrebati pe mine, as vrea sa castig premiul II, iata de ce 🙂

  • locul 1: un week-end la ATRA Doftana (cazare 2 nopți / 2 persoane / demipensiune)
  • locul 2: un zbor cu elicopterul în zona de NV a Bucureștiului (pentru 2 persoane)
  • locul 3: două bilete la un concert al verii 2017 (la alegerea câștigătorului)
  • 5 mențiuni: câte o baterie externă ZenPower

Exista si un concurs de popularitate cu 35 de premii speciale – „I’m Zenny” Bluetooth Selfie Stick, acordate prin sondaje publice zilnice (1 versus 1) pe Facebook dintre cele mai frumoase 2 poze selectate de organizatori din cele primite în ziua anterioară.

Despre noul Asus ZenFone 3

Daca ma intereseaza ceva foarte mult la un telefon, pe langa design si calitatea materialelor folosite, atunci acel lucru este camera foto. Deh, defect profesional 🙂

ZenFone 3 design

Primele lucruri care mi-au atras atentia la ZenFone 3 sunt senzorul Sony, obiectivul cu 6 elemente optice, diafragma luminoasa f/2.0, si focalizarea TriTech AF (focalizare laser, detectie de faza si auto-focus continuu).

ZenFone 3 (disponibil in 2 dimensiuni: 5.5″ si 5.2″) este clar un telefon dedicat celor pasionati de fotografie si video. Nu va mai spun ca are si stabilizare optica pe 4 axe si ca filmeaza in 4K. Toate aceste functii, precum si cele enumerate mai sus, sunt incadrate de producator sub conceptul PixelMaster 3.0 despre care puteti afla mai multe aici. Bate la specificatii multe din camerele compacte inca existente pe piata!

Daca vreti sa il cumparati, il gasiti in mai toate magazinele de profil. Eu va recomand ca de obicei eMag pentru a nu avea batai de cap nici la achizitie, nici ulterior. Alege-ti modelul de aici!

ZenFone 3

Bafta la concurs!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rezultatele concursului Asus Zenfone - aLLin Popescu - […] ceva timp v-am invitat la un concurs de fotografii realizate cu telefoanele ZenFone, organizat de Asus cu tema […]
  2. Câștigătorii concursului de fotografie ASUS ZenFone #WeLovePhoto - aLLin Popescu - […] dedicat utilizatorilor de telefoane Asus Zenfone. Am fost si de aceasta data in juriu (vezi si concursurile trecute) si…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.