Cum se monteaza un scaun auto ISOfix – prezentare video


Am tot cautat pe net inainte sa fac achizitia cat mai multe informatii despre un scaun auto decent cu sistem ISOFix pentru gemenii nostri. De fapt doua scaune, dar am vrut sa fie la fel, sa nu facem discriminari.

Pana la urma m-am deschis asupra scaunului auto Caretero Defender plus (asta e modelul). Producatorul este polonez, iar materialele mi s-au parut de o foarte buna calitate. Cel mai mult insa la acest scaun auto mi-a placut faptul ca este foarte practic si ca vine cu sistemul de prindere ISOFix+.

Am ales pentru greutatea 0-18 kg (grupa 0 si I) pentru ca apoi voi folosi scaunele inaltatoare (15-36 kg) cu care este deja dotata masina din fabrica.

Cum este scaunul auto ISOFix Caretero Defender+ ?

Pe scurt este un scaun foarte bun daca il folosesti montat spre directia de mers cu sistemul de prindere ISOFix+. Daca il montezi cu spatele la directia de mers, atunci lucrurile nu mai stau asa de placut, pentru ca prinderea se face in centurile de siguranta ale masini si este un adevarat chin. Recomand un alt scaun daca aveti de gand sa tineti copilul “rear facing”, tot ISO Fix! (precum acesta).

Dar daca tot m-am chinuit si am filmat cum se monteaza in masina un scaun auto ISOFix, hai sa si vedem ce a iesit!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.