F64 2.0


Din 11 octombrie s-a deschis cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei: noul concept-store F64.

F64 Alin Popescu

F64 a deschis cel mai mare magazin foto din sud-estul Europei la adresa Bd. Unirii nr. 45, Bucuresti. Spatiul comercial are 1300 mp si expune catre publicul pasionat de foto-video aproximativ 5000 produse. Numarul estimat al celor care vor vizita magazinul este de 10.000 de clienti lunar. Conform primelor 6 luni din anul 2011, F64 estimeaza o cifra de afaceri anuala de 14 milioane euro, in crestere cu 23% fata de anul precedent. F64 detine si cel mai mare magazin online de profil pe piata romaneasca de comert electronic, http://www.f64.ro

Alin Popescu F64

Spatiul comercial recent lansat este impartit pe zone de interes din care enumeram: studio foto, spatiu expozitional, loc de relaxare –acvariu, biblioteca foto, spatiu creativ si un loc de joaca pentru princhindeii clientilor care viziteaza magazinul.

Alin popescu F64

Alin popescu f64

Alin Popescu F64

Alin Popescu F64

Alin Popescu F64

„Magazinul din Bd. Unirii 45 reprezinta noul concept-store F64 si asteptam ca numarul clientilor care ii vor trece pragul sa se apropie de 10 mii vizitatori pe luna. Spatiul comercial are capacitatea de a expune un numar de aproximativ 5000 produse. De-a lungul anului am colaborat excelent cu marii producatori de echipamente si accesorii foto-video, in acest moment vom expune in magazin produse de la 100 de branduri “, declara Marian Alecsiu, Manager general F64.

„O data cu deschiderea celui mai mare magazin foto din sud-estul Europei, speram sa atingem in 2012 o cifra a vanzarilor de aproximativ 17.5 milioane euro “, precizeaza Marian Alecsiu. Conform GFK, piata foto din Romania valoreaza 20 milioane de euro in primul semestru al anului 2011, F64 avand o cota de 29% din aceasta, potrivit rapoartelor de vanzari.

F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, trepiede, echipamente de studio si accesorii iti dau intalnire in fiecare zi. In prezent, compania numara 92 angajati si are doua sedii: cel din Vigilentei nr. 7 si un al doilea, in Bucovina nr. 2B, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li se alatura cel de-al treilea, magazinul cu cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei.

Alin Popescu F64

Alin Popescu Photography f64

Alin Popescu Photography f64

Alin Popescu Photography F64

Alin Popescu Photography f64

Alin Popescu Photography f64

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.