Inscrie-te la Fotogeografica 2018


Inscrie-te la Fotogeografica 2018!

Fotogeografica este cea mai importantă manifestare la nivel național din domeniul concursurilor de fotografie pentru tineri, având ca tematică promovarea valorilor naturii, a culturii şi tradiţiilor româneşti de pe teritoriul României. Aflat deja la cea de-a XXII-a ediție a sa, concursul se bucură de un real succes și de o popularitate crescută în rândul tinerilor.

Acesta este statement-ul Fotogeografica de ani de zile, si inca nu a fost depasit de nici un alt concurs de pe la noi.

Anul acesta exista trei sectiuni:

  • Patrimoniul cultural (așezări, gospodării, construcții: situri arheologice, ansambluri arhitecturale, cetăți, castele, monumente, ocupații tradiționale, meșteșuguri, obiceiuri.)
  • Peisaj natural (elemente și fenomene ale naturii fără intervenții antropice: substrat gelogic, relief, vegetaţie, apa, sol, faună)
  • Wildlife (aspecte de viață sălbatică, specii faunistice în habitatul natural, sunt excluse fotografiile cu animale în captivitate)

fotogeografica 2018

Ca si in anii trecuti, si de data aceasta am onoarea sa mă aflu in juriu, asa ca va invit sa va inscrieti la Fotogeografica 2018!

 

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.