La final de 2015 mi-am luat zborul cu drona


aeriALL.ro logoO coceam de mult cu frate-miu. Am stat pana nu am mai rezistat si am facut si pasul asta – ne-am luat o drona sa ne apucam de filmari si fotografii aeriene.

Am pus ochii de mult timp pe un DJI Phantom 3 Professional si nu ne-am lasat pana nu l-am avut. Sa zicem ca ni l-a adus mosul.

Cum treaba nu e treaba pana nu are si un domeniu si site de prezentare, zis si facut.

Iar nu am dormit noaptea bine si am visat un nume. Mă tot gandeam la filmari aeriene, ba in romana, ba in engleza (aerial) si cum eu sunt aLLin™, adica cu de toate, uite asa s-a nascut un vis: aeriALL, adica toate chestiile aeriene pe care poti sa le faci cu drona:

  • filmari,
  • fotografii
  • panorame 360
  • sau cine stie ce ne-o mai veni prin cap de-a lungul timpului.

Noi sa fim sanatosi.

Ne-am pus pe invatat, sa zburam, sa filmam, sa controlam, sa editam si am facut si ceva filmulete si panorame 360 de demo asa.

Toata joaca asta insa s-a dovedit promitatoare, pentru ca in viata mea “social media” (idem si pentru Bro’) nu am avut asa reach sau viralitate pe o postare. Niciodata.

filmari aeriene - aeriall.ro

Asa ca ne-am pus si mai mult pe treaba, am facut si un canal pe Vimeo, pe Youtube si am pus site-ul la punct. Panoramele 360 sunt, cel putin spus, spectaculoase.

Oh cata treaba avem in 2016!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

2 Comments

  1. Va admir pe amandoi pentru ceea ce faceti impreuna, dar si fiecare in parte. Sunteti doi profesionisti, doi pasionati, doi… nebuni frumosi. Succes, dragilor!

    Post a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.