Mă duc la Social Media Summit 2015


Trebuie sa recunosc:

in tot ce fac si am facut pana acum, indiferent de domeniu, am fost cum spune englezu’ “self taught”. Adica am invatat de unul singur, nu m-am dus la cursuri sau seminarii, workshopuri etc.

Am furat meserie de unde am putut, am intrebat la aia mai marii, am “terminat” internetul pe diferitele subiecte de interes.

Si cum in ultimul timp am devenit aLLin™ si scriu despre atatea, fac inca pe atatea, asa ca am zis ca “de ce nu?!” cand a venit vorba de a participa la un eveniment mare cum este Social Media Summit Bucuresti (SMS pe scurt :D).

Social Media Summit

Pe blog scriu inca din 2009, dar niciodata nu am considerat asta o activitate importanta a mea, ci doar un loc unde sa-mi spun off-ul, un fel de “jurnal” de pe vremuri. Insa lucrurile au evoluat, ne-am dezvoltat cu totii, ne mutam incet-incet in online iar Social Media este prezenta in zilele astea in viata noastra mai ceva decat mancarea.

Sunt curios sa aflu “cum se face” si cum fac aia marii :).

In plus, inscrierea este gratuita pentru bloggeri, deci si tu, daca ai un blog poti participa gratuit.

Rezerva-ti un loc

Daca reprezinti o companie sau esti persoana fizica, participarea la eveniment este 75 euro + TVA.

Atentie! Locurile sunt limitate si va puteti inscrie pana pe 13 februarie 2015.

Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare in retelele sociale. Sa dezbatem cele mai bune campanii din ultimul an si sa afli care sunt tedintele pentru 2015.

Ne vedem acolo!

 

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.