O tura la Sinaia cu familia


De cate ori treceam prin Sinaia in drum spre munte (de obicei zona Rucar-Bran) mă uitam din mers prin statiune si gandeam

Sinaia e o statiune de familisti si batrani

Poate ca asa e, insa pecetea asta pusa de mine astfel si nu stiu inca de ce, trebuie sa o verific. Cum tot suntem in concediu prin tara, am zis ca e momentul sa alocam si cateva zile pentru Sinaia, pentru ca pana acum, pentru mine, statiunea este cam in ceata.

Sinaia Pelesc

Gand la gand cu bucurie, am primit invitatia celor de la Vila Camelia de a le trece pragul ca sa petrecem un weekend fain acolo, asa ca de ce nu?! Pe Booking au super rating, pe TripAdvisor la fel (sunt pe locul 2 ca recomandari) asa ca avem asteptari mari 🙂

In plus, voi putea descoperi linistit de ce Sinaia este considerata Perla Carpatilor, statiunea favorita a Casei Regale. La asta va contribui si atmosfera de la Vila Camelia care este construita de acelasi arhitect care a daruit statiunii Castelul Peles.

Realizata in anul 1884, Vila Camelia a ajuns in grija actualilor proprietari de 3 generatii, insemnand peste 75 de ani de traditie. Restaurata, reconditionata si reamenajata cu ambitie, pricepere si incontestabil bun gust, vila cocheta se anunta a fi un univers al relaxarii chiar dinainte de a-i pasi pragul.

Oferte actuale Vila Camelia

Pe site in momentul actual sunt prezentate cateva oferte bune, asa ca daca vreti sa faceti ca noi si sa vizitati Sinaia la inceputul verii, iata-le:

Dupa ce terminam concediul, adica dupa 14 iunie, va voi povesti mai in detaliu cum ne-am simtit in Sinaia si la Vila. Review-ul complet îl veti gasi negresit pe noul site de travel pe care l-am lansat de curand: RoTravel.

Sa ne auzim cu bine!

Sinaia

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.