Poftim aroganta: ma duc iar la BLP


Daca te intrebi ce e aia BLP atunci voi fi iar arogant si iti voi spune ca nu ai ce cauta aici ­čÖé

Pai cum sa ai pretentia sa te distrezi jucandu-te de dimineata pana seara, daca nu stii despre ce e vorba. Mai ales ca deja Toma & Co. (aka echipa BloggersLanParty) au dus toata nebunia asta la cea de-a 12-a editie.┬á(unii nici macar nu au pe atatea clase…)

Ce ne jucam la BLP 12?

  • FIFA 17
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Guitar Hero
  • Catan
  • Fussball

Vrei sa ai o sansa sa participi editia asta si sa castigi premii multe? (ma rog, asta daca esti mai bun decat cei peste 70 de bloggeri si cititorii lor). Pe mine oricum nu ma bate nimeni la Guitar Hero si nu m-ar mira sa imi interzica sa mai particip anul asta ­čśÇ

Da click pe moaca mea de mai jos, completeaza-ti datele si roaga-te la sfântul Random.org sa te aleaga pe tine. Apoi te rog lasa un comentariu aici (de genul #partikip) sa stiu si eu cine s-a inscris din blog-ul meu!

Înscrierile se încheie pe 23 noiembrie. Vârsta minimă de participare: 18 ani. 

p.s. Degeaba v─â ├«nscrie╚Ťi la mai mul╚Ťi bloggeri,┬áveti avea o singura sansa

Bașca,

daca esti si pasionat de jocuri si fotograf, ai sansa sa te joci cu noul Sony 70-200 f/2.8 GMaster pentru ca o sa il am la mine ­čśë

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

1 Comment

  1. #particip

    Post a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.