Poze realizate cu SONY a3000


PlayMemories how to

afla cum instalezi aplicatiile in noul tau aparat, din tari ne-suportate

Zilele trecute am facut cateva fotografii cu unul dintre cele mai subapreciate aparate

SONY a3000

vezi pret si specificatii

Sony-A3000-SEL18-55-F3-5-5-6-E-Mount-Wi-Fi-FullHD-29145Din pacate, primul lucru de care te lovesti cand iei aparatul: ecranul LCD si viewfinder-ul sunt praf, de rezolutie foarte mica, ceea ce te face sa crezi ca imaginile facute cu el sunt la fel de slabe.

Nimic mai gresit, va invit sa va convingeti in albumul de mai jos in care sunt numai poze realizate cu SONY a3000, realizate doar cu obiectivul de kit si cu 55-210-le.

Sa nu uit – 1.349 lei versiunea kit cu 18-55. Ei poftim. Ei poftiti !!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

2 Comments

  1. Mie mi-a plăcut A3000-ul mult! Trecând peste LCD și vizor care până la urmă-s mai mult ca repere, se pot scoate imagini foarte bune cu el. Așa cum ai arătat în articol.

    Din punct de vedere al calității imaginii mi s-a părut cel puțin la fel sau peste câteva mirrorless-uri renumite de pe piață. Sau poate l-am supraevaluat eu. Ce-i drept e că mi-a plăcut mult și-l consider o variantă bună la prețul pe care-l are. 🙂

    Post a Reply
    • Dragos, ai dreptate. Problema e ca targetul acestui aparat sunt oameni aflati la inceput, si e posibil sa se sperie cand pun mana prima oara pe el. Mai ales ca in magazin nu ai un loc unde sa vezi ce poze face, decat pe LCD si EVF 🙁

      Post a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.