Cum a fost la Woodkid – ABSOLUT varza

Evenimentul Transformation Event by ABSOLUT trebuia sa fie ceva minunat, mai ales ca invitatul special a fost Woodkid. Participarea a fost invite only si cum am castigat la Radio Guerrilla 5 invitatii (multumesc baieti), deci puteam face fericiti 10 prieteni, am zis de ce nu, sa mergem!

Deci cum a fost la Woodkid?

Exact cum spune si titlul, inspirat de unul din “invitatii” mei (merci Dragos), a fost ABSOLUT varza! Pacat de Woodkid si muzica lui misto, pentru ca organizarea a fost de tot, scuzati, rahatul.

Sa chemi lumea pe un frig nu tocmai de ignorat de la ora 21 intr-o joi seara dintr-o saptamana lucratoare, si sa ii tii la intrare (prima din cele 3?!?!) pana pe la 21:30 cand catadicsesti sa deschizi portile si pentru prostime, pentru ca pana atunci smecherii intrau cu masinile, nu prea se face.

Sa mai faci un filtru in care sa ii controlezi de aparate foto, scule video sau cine stie ce altceva mai cautau bodyguarzii pe la noi am mai vazut, desi putea fi facut la prima poarta. “Aveti tigari?” m-a dat pe spate. Nu fumez, dar daca fumam, ce faceam? Le lasam la intrare ca sa cumpar din interior, sau cum? Pentru ca s-a fumat cu toti dracii. Si nu numai tigari.

Apoi a mai urmat o poarta/filtru, la gura hangarului. A treia oara cand am aratat invitatia pe care cu greu o scoteam din buzunar, cu mainile bocna de frig. Acolo niste domnite cu coc mare, inghetat probabil ca statea prea tapan, ne capsau la propriu invitatia, cu greu, ca deh, aveau saracele si mainile inghetate.

IMG_0315

Apoi intrarea in hangar a fost un pic altfel, cu cateva experiente senzoriale foarte misto. Asta sa uiti cat ai stat la coada ca sa intri.

Si uite asa, am reusit sa ajungem in spatiul final in jurul orei 22. Si cand ma gandesc ca varmiu era acolo de la 20 si putin, mi-e mila de el. Mi-e si mai mila ca a venit degeaba, pentru ca parasit incinta pe la 23:30, enervat de faptul ca nu se intampla nimic si nici urma de Woodkid.

A, mint, din cand in cand, cam ca cucu de la ceas, la 30 de minute, mai erau proiectate niste clipuri inspirationale (misto de altfel) si apoi revenea la butoane, din spatele unei cortine care se ridica cu un oftat mare al multimii, un DJ absolut plictisitor. Ma rog, poate ca nu sunt eu mare cunoscator de muzica de clubbing, da ma uitam in jur, si nimeni nu se misca, agita macar un pic dupa muzica.

Dar sa nu intelegeti ca nu era agitatie. O.. ba da. Trafic mai ceva ca pe autostrazile tarii, cu imbulzeli si pahare de Vodca colorata varsate de deasupra capului de catre purtatorii lor, fete si baieti, nu tocmai in deplinatatea facultatilor mintale.

Pai ce dracu sa faci de la 21 cand s-a dat startul la “distractie” si pana la 00:35 cand a inceput sa cante Woodkid? Bei vodca tata, sa isi scoata si ABSOLUT parleala, ca doar a fost moka pentru popor concertul.

Am stat la concert fix pana la ora 1, adica 25 de minute, cand m-am hotarat sa ma car pentru ca nu mai suportam fumul, oamenii beti si nici gandul ca “ce-o sa fie la iesire”, usa de “exit” fiind una de “apartament”.

25 de minute de concert fata de 4 ore de asteptare. Raport bun pentru o organizare de exceptie! NOT!

Oare artistii au habar ce se intampla pana intra ei? Sau macar ii intereseaza? Sau citesc undeva, dupa? M-as mira 🙁 Iata un mic clip filmat de mine cu telefonul.

Cam atat din pacate. Citeam pe net de la Stiu Ceva ca

Legenda spune că nici în ziua de azi nu au reușit să plece toți participanții de la eveniment.

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

5 Comments

  1. 1. Who the F**K is Woodkid?

    2. Probabil ca oamenii aia venisera sa bea, nu sa-l vada pe copilul da lemn. Zic eu!

    Post a Reply
  2. Sa nu uitam nici de sonorizarea absolut oribila. De unde am stat eu nu se distingea mai nimic din ce ar fi trebuit din piesele alea. Zic “mersi” ca l-am vazut pe Woodkid si la Control Day Out 2 si mai zic adio evenimentelor de genul asta.
    Bonus: mie tipul de la bar mi s-a uitat lung in ochi cand asteptam rest 6 lei de la 2 sticle de apa. Caci, nu-i asa, meriti atata bacsisul ca ai scos niste sticle din frigider.

    Post a Reply
    • Cu sunetul nu ma pot plange, eram foarte aproape de scena si pe centru, punct foarte bun de auditie :). De la bar nu am luat decat un RedBull si a fost 10 lei, asa ca ciuciu rest sau bacsis :p

      Post a Reply
      • Vezi, de asta am renuntat eu sa mai merg la concerte in Romania, oricat de dragi mi-ar fi trupele ce concerteaza.

        Post a Reply
  3. chiar, cine e woodkid asta si de ce s-au imbulzit atatia?Pentru ca era mokaaa. Sfat: nu mai mergeti la evenimente moka.

    Post a Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. ABSOLUT jenant, un party ABSOLUT | piticu .ro blog - […] nu am fost eu singurul suparat: IVO, Doru, Alin. Toti am avut aceeasi parere. Bonus: Oradeanul a facut rost…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.