100 de portrete ale oamenilor din Värnamo

Din octombrie 2019 de cand ne-am mutat in Suedia, in micutul orasel pe nume Värnamo, mi-am tot pus mintea la treaba cum si ce pot face sa ajung sa cunosc oameni. Este bine stiut ca suedezii nu sunt tocmai cei mai sociali oameni, cu atat mai putin cu un strain care ii opreste pe strada sa ii intrebe de sanatate.

Si cum mie imi place sa-mi ies din zona de confort, fix asta am considerat ca este cel mai mare challenge, sa reusesc sa fotografiez 100 de portrete cu oameni din oras, mai ales ca 2020 reprezinta an centenar, adica orasul implineste fix 100 de ani de la infiintare.

Cum tot ce tine de cultura si idei noi este bine primit de societate, si mai presus de toate de administratia locala, am fost placut surprins sa aflu ca ideea mea le surade celor de la conducerea comunei si ca vor sa imi ofere tot suportul in realizarea noului meu proiect.

Primele 10 portrete din proiect

Proiectul poate fi urmarit pe pagina dedicata orasului, pe care am creat-o de cum am ajuns in Suedia, tot in scopul de a aduna la un loc ceea ce fotografiez de-a lungul timpului. Aceasta se numeste inVärnamo si poate fi accesata la adresa www.invarnamo.se.

De asemenea, imagini noi veti gasi saptamanal si pe pagina de Facebook Värnamo100 sau pe contul de Instagram asociat.

Cateva imagini din proiect

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.