Câștigătorii concursului de fotografie ASUS ZenFone #WeLovePhoto

Câștigătorii concursului de fotografie ASUS ZenFone #WeLovePhoto

Iata ca s-a incheiat inca o editie a concursului dedicat utilizatorilor de telefoane Asus ZenFone. Am fost si de aceasta data in juriu (vezi si concursurile trecute) si trebuie sa recunosc ca e destul de greu sa sortezi sute de imagini: au fost 653 inscrieri valide din cele peste 1000 de imagini trimise (multe nu au respectat regulile de baza – sa fie din 2017 si sa fie facute cu un Asus ZenFone).

Tema a fost una generala avand sloganul noii generatii de telefoane Asus ZenFone 4: WeLovePhoto!

Fiecare membru al juriului a votat top 10 personal si apoi din alegerile fiecaruia s-au obtinut castigatorii finali in functie de numarul de puncte acumulate.

Clasamentul TOP 10 este următorul:

  1. Elena Mocanu
  2. Boicu-Bedrulea Sergiu-Mihai
  3. Paul Dîrmon
  4. Roman Delia Maria
  5. Burcea Constantin
  6. Răzvan Dorgo
  7. Marius Cinteză
  8. Marius Daian
  9. Gheorghe-Bosie Andrei-Vladimir
  10. Filep Alexandru

Pentru a vedea imaginile castigatoare va invit sa accesati pagina concursului WeLovePhoto!

Ca si in ceilalti ani, multe dintre imaginile alese de mine in top 10 personal s-au regasit pe pozitii similare si in top-ul final. Asta demonstreaza valoarea unui concrus bazat pe jurizare si nu pe like-uri pe Facebook in a scoate ce este mai bun dintr-un calup de inscrieri diverse. Faptul ca o fotografie e realizata cu telefonul nu inseamna ca poate fi orice banalitate din viata de zi cu zi sau invers, nu inseamna ca nu poate fi o opera de arta ce poate atarna fara probleme printata si atarnata de un perete intr-o rama frumoasa!

Topul meu a fost acesta:

Felicitari tuturor participantilor, dar mai ales castigatorilor.

PS: nu stiu numele celor din top-ul meu pentru ca nu l-am primit, spre a nu influenta jurizarea in vreun fel. Asadar, daca te regasesti printre favoritii mei, ridica manuta in comentarii mai jos! 😉

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.