Cover Goodyear 4×4 Experience Romania


Una dintre fotografiile facute de mine in aventura offroad Goodyear 4×4 de anul trecut (despre care am scris aici) a ajuns cover a albumului cu “Povesti Neasfaltate” pe care Goodyear îl ofera gratuit la cumpararea unui set complet de anvelope.

Goodyear 4x4

Va vine sa credeti sau nu, fotografia este facuta nu cu un dSLR ci cu micutul SONY a6000 (cititi review-ul aici) cu care am tras pe intregul parcurs al evenimentului.

Rafala de 11 cadre pe secunda cu focus continuu intre cadre, mi-a permis chiar sa realizez si un filmulet exclusiv din imaginile trase in rafala. La final vedeti si stop cadrul cu imaginea din catalog (fundalul cu muntii a fost compozitat din alta imagine)

Promotia Goodyear 4×4

Cum va spuneam, pana la finalul lunii mai 2015, Goodyear ofera cadou acest album la achizitia unui set complet de anvelope. Detalii aici.

Cumpără 4 anvelope 4×4 marca Goodyear în perioada 1 aprilie – 31 mai 2015 de la unul dintre magazinele partenere și primești cadou o carte despre călătoriile echipei 4×4 Goodyear Experience powered by Țiriac Auto, cu trasee mai puțin cunoscute și peisaje uluitoare din România.

Goodyear 4x4 Alin Popescu

 

Fotografia originala de pe coperta albumului o puteti vedea mai jos

Promotia Goodyear 4x4 Alin Popescu

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.