Cursuri gratuite de fotografie


Ai cautat pe Google vreodata: “Cursuri gratuite de fotografie?

Vrei sa inveti despre fotografie dar inca nu consideri ca e timpul sa platesti pentru asta? Prea multe siteuri care iti cer bani pentru continut de calitate? Ai prea multi profesori favoriti si nu stii pe care sa il alegi ca sa te duci la cursurile lui? Ai gasit un noian de informatii si tutoriale si nu stii de unde sa o apuci?

Vrei cursuri gratuite?

In mod normal nu ai sa gasesti asa ceva, sau cel putin nu toate la un loc, frumos structurate si care sa te ia cu bazele fotografiei, istoria pentru ca mai apoi sa iti explice tehnica din spate, regulile de compozitie si formulele optice.

Asta pana cand, un profesor “nebun” de la Standford, care preda si la Google s-a horatat sa ofere intreaga sa structura de formare a studentilor, sub forma unor cursuri gratuite video insotite de prezentarile pe care le sustine.

Domnul Marc Levoy este dupa mine omul anului 2016 pentru ce a facut!

I am a Professor Emeritus of Computer Science at Stanford, and Principal Engineer at Google, where I lead a team in Google Research that works on computational photography. Here is my Stanford home page, which includes a list of publications.  On my home page is a summary of some of the projects I work on at Google.

Cursuri Gratuite de Fotografie

Este greu ca profesor sa iti pui pe tava munca de ani de zile in mod gratuit. Pentru ca asta sa fie posibil, trebuie sa fie in spate o companie, asociatie, firma (sau cum vreti voi sa ii spuneti) care sa sustina munca acestui om. Si chiar daca utilizatorul final primeste cursurile in mod gratuit, fiti sigur ca munca sa este remunerata corespunzator.

Aici gasiti intreaga sa “donatie” adusa comunitatii fotografice.

Multumim domnule Marc Levoy!


PS: ne vedem in curand la F64 la un nou curs gratuit, asa cum v-am obisnuit in fiecare toamna 😉

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

2 Comments

    • Multumesc mult. Cred ca va fi de un mare ajutor.

      Post a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.