Fotograful Anului


S-au anuntat rezultatele la Fotograful Anului in Romania, competitie organizata de AAFR. E a doua medalie de aur AAFR pe care o primesc intr-un interval de nici o luna de zile. Am castigat la categoria fotografie de publicitate cu aceeasi fotografie care m-a dus in Scotia la distileriile Chivas.
fotoan-364-8-2-7udnakko-ATN1048DHcopy
Am mai avut o fotografie nominalizata, una pe care am realizat-o fiind invitat de Narcis Virgiliu la sedinta foto pentru Zvon Cafe. Model a fost Gina Maican.
fotoan-364-8-3-7udnakko-ATN2624
Prietenul meu Alex Axon a castigat si aur si argint, la fine art, acolo unde e tatic. Si nu numai ca a castigat, dar a avut si cele mai multe nominalizari la acea categorie.

Alex Axon

Alex Axon

Marele castigator si pe deplin meritat al intregii competitii a fost Sorin Onisor, cel care imi incanta ochii si sufletul cu fiecare imagine pe care o face publica.

Mercenarii Iadului - Sorin Onisor

Mercenarii Iadului – Sorin Onisor

Felicitari tuturor participantilor!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

10 Comments

 1. Felicitari !
  Ai avut un an plin de reusite. Bravo!
  Tine-o tot asa ca e numai de bine!

  Post a Reply
 2. Felicitari pentru premiu si pentru toate fotografiile frumoase pe care le faci !
  Spor in continuare !

  Post a Reply
  • Multumesc Alina. Daca ai timp si chef, luni, 11 ian, te invit la Camera de Comert unde are loc vernisajul expozitiei Fotograful Anului si decernarea premiilor. Ora 11.

   Post a Reply
   • Chef am, desigur, doar ca la ora 11 muncesc “cu drag si spor” 🙂 Stii cumva daca expozitia se poate vizita in jur de ora 19:00 ?

    Post a Reply
    • :).. habar nu am.. dar ma interesez luni si iti las mesaj aici cu programul de vizita al expozitiei

     Post a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.