Medalie de aur AAFR


Am comis-o si p-asta. Am reusit sa iau medalie de aur AAFR (Asociatia Artistilor Fotografi din Romania) la un concurs foto tinut sub patronajul federatiei. E vorba de SIAFRMP ed a IV-a, la care anul trecut luam locul II pe tema Ploaia.

Anul acesta tema a fost Iarna si am trimis in total 14 fotografii. Toate 14 au fost acceptate in salon, cum nu am fost informat intr-un mail anterior, cand s-au anuntat finalistii. Mi-a dat forward la acel mail Bogdan Panait ca pe mine au uitat sa ma puna la destinatarii mailului.

Tot Bogdan mi-a dat si vestea cea mare, ca am luat medalia de aur, ca pe mine, iar, au uitat sa ma puna in mail (desi le-am scris prima oara si le-am indicat omisiunea, si-au cerut scuze, pana data urmatoare cand au comis-o din nou). Cam asa sunt concursurile pe la noi, mai uitam de finalisti, ba chiar si de medaliatii cu aur.. ce conteaza ei, important e ca ne-am colectat noi organizatorii taxa de participare si ne-am mai bifat in realizari un concurs sub inalt patronaj 🙂

Cam atat. Mai jos, fotografia castigatoare.

68093Biserica de gheata, Balea, Romania 2009

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

13 Comments

 1. Felicitari! Dar mai lasa-i si pe altii sa castige 🙂

  Post a Reply
 2. bai, mai faci si mofturi… ia zi, cate j’de mii de euro le-ai luat de data asta? sau romanii platesc numai cu… gloria de a fi castigator?

  Post a Reply
 3. Felicitari, poza e bestiala! Ai lipici la poze castigatoare avand tema Iarna! Dar nu numai…Keep up the (more than)good work!

  Post a Reply
 4. Felicitari!
  Tine-o tot asa ca e numai de bine! Vorba campaniei.. Jos Palaria, maestre!

  Post a Reply
 5. Bravos!!!
  Tine-o tot asa pe drumul cel bun! 😉

  Post a Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Alin Popescu – artistul călător – orheianca.eu - […] în acel an câștigat medalia de aur AAFR (Asociatia Artistilor Fotografi din Romania) în cadrul concursului national ”Fotograful […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.