Full Frame la purtator – Review Sony RX1

 

Pentru ca au avut amabilitatea sa imi puna la dispozitie aparatul Sony RX1, am publicat articolul de mai jos mai intai pe blog-ul F64. Il reproduc si aici, pentru cititorii mei.

 

Full Frame la purtator – SONY RX1

Cam asa s-ar descrie pe scurt noua minune cu care Sony ne uimeste. Nu a trecut mult timp de cand imi exprimam admiratia pentru micutul Sony RX100, atunci cand am plecat cu el Hai-hui prin Dobrogea, ca iata, urmeaza sa fiu luat din nou prin surprindere de acelasi producator, cu recent anuntatul sau aparat compact cu senzor full-frame: Sony RX1.

D3S_9102-1200

Cand am citit prima oara specificatiile, am crezut ca nu vad bine, ca am sarit vreun rand ceva si mi-au fugit ochii de la un aparat compact la un nou SLT full-frame, sau poate chiar un NEX full-frame. Dar nu! Citisem corect! Visul multor fotografi profesionisti, a devenit brusc realitate: o “compacta” cu adevarat Pro, de avut tot timpul la tine atunci cand nu ai chef sa cari ditamai rucsacul cu scule. Atat de brusc, incat unii inca nu s-au dezmeticit.

Intregul articol poate fi citit pe NoutatiFoto.ro (pagina sub care am reunit intreaga mea activitate de teste si review-uri aparatura foto). Va multumesc pentru intelegere!

Noutati foto

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Full review and focus tests with SONY a6000 - a beautiful dream | Allin Popescu - […] And to keep the dream even more interesting and to make an older dream of mine come true, SONY…
  2. Test cu Sony a6000 - un vis frumos - F64 Blog - […] Sony a renuntat complet la denumirea NEX pentru gama sa de produse mirrorless, trecand tot ce produce de acum…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.