RoTravel – o noua aventura


Am fost cam tacut aici in ultimul timp pentru ca am fost ocupat.

Foarte ocupat, mai precis, sa pun pe picioare si sa lansez un nou site.RoTravel - calatoreste cu noi

RoTravel.info

logoNoua aventura se numeste RoTravel (www.rotravel.info) si ati ghicit este despre calatorii. Dar nu orice fel de calatorii, ci unele speciale, cu povesti frumoase si fotografii si mai si.

M-am tot uitat pe site-uri mari de calatorii din Romania si trebuie sa recunosc ca am fost putin invidios cate locuri frumoase vad oamenii acestia.

Unii le au cu cuvintele, altii cu fotografiile, altii cu designul. Eu cred ca am putin din toate, asa ca noul proiect se vrea un exemplu

uite ca se poate!

Nu sunt singur in aventura asta, pentru ca m-am gandit sa strang sub acelasi acoperis oameni care au ce povesti in ceea ce priveste calatoritul. Va fi un blog colectiv, multiautor si pana acum suntem 3 pasionati de calatorii:

Structura RoTravel.info

Pe langa faptul ca puteti urmari ce scrie fiecare autor in parte, site-ul este impartit in mai multe categorii.

Puteti urmari articolele dupa locatia despre care scriem, ba chiar exista si o harta Google live in care vedeti pozita exacta a locului de unde a provenit articolul

RoTravel.info Locatii

Apoi, puteti gasi review-uri ale unor hoteluri, pensiuni, cabane si refugii, sau de ce nu, campinguri pe unde noi am stat, toate organizate frumos pe categorii, cu bune si cu rele.

Ce ziceti?

Daca va place deja ce vedeti nu uitati sa ne urmariti pe Facebook!

https://www.facebook.com/RoTravel.info

Sau va puteti abona ca sa primiti instiintari pe mail de cate ori apare un articol nou pe site folosind formularul de mai jos sau direct de pe RoTravel.info

Prime╚Öte ultimele nout─â╚Ťi pe email:


Aboneaz─â-te acum!

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.