Video review EPSON L850


Am ales sa va prezint testul cu EPSON L850 intr-o noua maniera, sub forma unui video review.

Este mai usor de urmarit si, zic eu, mai practic pentru cei interesati de aceasta imprimanta ­čÖé

Vizionare placuta

Pe scurt EPSON L850

Urmasul lui L800 (pe care l-am testat aici), Epson L850 este aproape identic cu L810 (anuntat in acelasi timp, am scris atunci aici) singura diferenta fiind ca Epson L850 vine si cu scaner inclus, fiind practic o multifunctionala.

Permite printarea fotografiilor fara a fi nevoie de un computer, direct de pe cardul foto, dar la cat de mare este nu cred ca cineva pleaca undeva cu ea si fara un laptop dupa el :).

Mai util ar fi fost sa vina cu WiFi, pentru ca e cam greu de inteles decizia ca in 2014, o imprimanta sa nu aiba functie de printare wireless.

Sistemul proprietar Epson ITS (ink tank system) ofera o autonomie foarte mare imprimantei dpdv al consumului de cerneala, putand fi realizate printuri la volum mediu spre mare.

Ca si predecesorul sau Epson L850 nu este o imprimanta Fine Art (desi pretul este cam in acea categorie), printurile alb-negru necesitand ceva talent din partea utilizatorului in a regla culmea, culorile, pentru a obtine negru fara tenta de mov (la L800 tenta era putin verzuie).

Insa imprimanta exceleaza la printurile color si, impreuna cu hartia Epson originala (de varii dimensiuni si texturi vezi aici), poate realiza printuri demne de semnatura artistului.

Test EPSON L850

Printuri cadou

Asa cum am promis pe Facebook, printurile realizate in acest test le voi oferi cadou cititorilor mei, semnate de autor. Le vedeti in imaginea de mai sus. Exclus cele cu Andreea, sunt deja la ea in camera pe pereti ­čÖé

Primul venit, primul servit. Lasati in comentarii un mesaj de genul: O doresc pe aceea cu … si eu va voi contacta pe email-ul (cu care va inscrieti la comentat) pentru adresa de expeditie.

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

5 Comments

 1. Salut Alin, mi-ar placea o copie a fotografiei cu lacul in IR. Inteligenta imprimanta testata:)

  Post a Reply
  • Salut Claudiu.. rezervat. Saptamana viitoare m─â ocup de livrari, azi plec spre Bucuresti si stau pana Duminica.. daca vrei ne putem vedea sa ti-o inmanez personal, suna-m─â maine dupa 11 – 0727343402

   Post a Reply
 2. Salut Alin, mi-ar face mare placere sa acea fotocgrafie cu lacul in IR. Multumesc!

  Post a Reply
 3. ce diferenta e intre L810 si L850 ? Va multumesc…

  Post a Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Am testat imprimanta FineArt - Epson P600 - aLLin Popescu - […] Test Epson L850 […]
 2. Epson L850 – ╚śi pozele de pe telefon se printeaz─â, nu-i a╚Öa? - […] Opinii ale unor profesioni╚Öti pot fi aflate de pe blogul lui Drago╚Ö Asaftei sau de pe cel al lui…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.