Conferinta matchFRAME 2018


Conferinta matchFRAME 2018

Puteam sa incep cu un titlu pompos de tip click-bait de genul

De ce sa te duci la Oradea la matchFRAME

sau

matchFRAME – cea mai mare conferinta a videografilor din Romania

sau in oricate alte moduri in care sa va fac curiosi sa aflati despre ce e vorba. De data asta am ales decenta, pentru ca pana acum numai despre asta am aflat urmarind activitatea organizatorilor matchFRAME 2018, cei de la Amazing Visuals si Naked Pixel.

Il cunosc personal pe Laszlo Kun de la Naked Pixel, ne stim de ceva ani buni, si-mi povestea linistit cu ceva timp inainte de a se anunta matchFRAME cum va fi o super conferinta la care vor veni nume celebre din industrie pentru workshopuri si seminarii. Cand mi-a zis ca e in negocieri sa il aduca pe Philip Bloom am zis initial ca glumeste, povestindu-mi foarte degajat despre asta.

Pe Philip il urmaresc de ani de zile si mi se pare fascinant omul si ceea ce iese din camerele lui, indiferent de model. Are un stil aparte si abia astept sa il aud povestind despre cum lucreaza si cum abordeaza subiectele sale. Intamplator, cu cateva saptamani inainte sa-mi povesteasca Laszlo ca il aduce in Romania, il intalnisem la evenimentul de lansare Sony A7R III de la Londra si m-am si tras in poza cu el ­čÖé

Alin Popescu and Philip Bloom

Data desfasurarii si program matchFRAME

Nume mari din domeniu vor fi prezente la evenimentul ce se va desfasura la Oradea in perioada 7-8-9 Martie a.c. Se vor testa cele mai noi “jucarii” ale celor mai mari producatori din domeniu, se va socializa si se vor lega noi prietenii, se vor invata multe trucuri si abordari ai celor care au reusit sa-si faca un nume in asta, vom invata cinematografie cu bugete mici, colorizare si multe altele.

Iata pe scurt grila programului si evenimentelor dedicate videografilor si nu numai:

the matchFRAME program

Presenters matchFRAME

Nu cred ca exista om pasionat cat de cat de domeniul asta si sa nu vrea sa fie acolo.

Sincer pretul biletului de numai 200 de euro pentru toate cele trei zile (sau 400 cu access la masterclass-ul Story Telling de 2 zile al lui Philip Bloom) mi se pare o nimica toata. Daca stau sa ma gandesc ca ai inclus si pranzul si cina pentru toate cele 3 zile in banii astia, eu m─â intreb daca organizatorii nu scot cumva bani din buzunarele lor (si poate ale sponsorilor) ca sa organizeze aceasta prima editie!?

Iau in calcul si o cazare de zile mari la Hilton Oradea, cu oferta astasecreta” de 55 eur/camera/noapte, pret ce include mic-dejun si acces la SPA si parcare gratuit, si m─â gandesc daca nu e o ocazie minunata sa-mi iau si sotia cu mine ca sa ii ofer o iesire frumoasa de 8 Martie in Oradea, un oras de care am ramas placut surprins si pe care abia astept sa il revad.

Eu care sunt fotograf si care doar din pasiune mai fac din cand in cand si cate un clip video, si nici nu m─â gandesc sa nu fiu acolo, daramite unul care numai cu imagini in miscare se ocupa?!

Asa ca hai la matchFRAME! Ne vedem acolo.

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Impresii de la matchFRAME 2018 - aLLin Popescu - […] tot va anuntasem sa nu ratati prima editie a matchFRAME de la Oradea si unii nu m-ati ascultat si…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.