#EnjoyBucharest


Ce parere aveti de un City Break in Bucuresti? Cum suna asta pentru noi, romanii?

Poate ca nu mare lucru, decat dintr-un singur punct de vedere: ca si gazde pentru turistii straini, care, din tot ce am discutat pana acum, vin cu o parere si pleaca cu alta.

Tocmai de la aceasta idee au plecat si baietii de la Eventur (da, ati mai auzit de la mine de ei prin intermediul celor doua proiecte la care am luat parte pana acum #ATRADoftana si #priNeamt)

Adica s-au gandit sa faca un eveniment mare care, ati ghicit, se va numi #EnjoyBucharest.

#EnjoyBucharest

#eb_250x250_aLLin#EnjoyBucharest pune Bucureștiul pe harta mondială a destinațiilor turistice

Asta pentru ca peste 30 de bloggeri influenti din strainatate (gasiti pe site-ul EnjoyBucharest.info lista tuturor participantilor) sunt invitati sa descopere ce inseamna Bucurestiul si sa scrie despre asta, invitandu-si cititorii sa descopere si sa #EnjoyBucharest bine-nteles.

De data asta am fost invitat ca fotograf oficial, asa ca voi fotografia oameni fericiti, distrandu-se prin capitala.

Recunosc – mie nu-mi place Bucurestiul, dar doar ca locuitor al lui (datorita traficilui infernal), asa ca anul trecut l-am parasit, tocmai pentru a mă bucura mai mult de Bucuresti ca turist. Cand mi se face dor, vin in vizita (si se intampla destul de des pentru ca nu m-am mutat decat la 1h distanta). Si chiar îl #EnjoyBucharest mult mai tare 🙂

Pe langa plimbarile si distractia prin capitala #EnjoyBucharest inseamna si Romanian Digital Travel, cel mai important eveniment din Romania dedicat dezvoltarii în mediul online a afacerilor din domeniul turismului, urmand ca evenimentul sa fie succedat de Romanian Digital Travel Awards, o gala în cadrul careia vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc.

Atentie, perioada de reduceri Early Bird a fost recent prelungita pana pe  22 februarie, asa ca daca lucrezi in turism s-ar putea sa iti faca cu ochiul oferta. Te poti inscrie aici.

Cum poti ajuta si tu #EnjoyBucharest

Noi ca fotografi oficiali vom populariza Bucurestiul prin intermediul fotografiilor noastre, dar o poti face si tu. Chiar daca esti Bucurestean sau nu, sigur daca esti internet friendly si cu gadget (ca noi), mai mult ca sigur ai pe Instagram (sau pe orice rețea socială) cel putin o poza facuta in Bucuresti.

Nu trebuie decat sa adaugi hashtag-ul #EnjoyBucharest la descriere, astfel incat sa avem o baza de date beton de aratat curiosilor din afara, doritori de un City Break prin Bucuresti.

Chiar daca evenimentul se desfasoara intre 2-6 aprilie 2015, asta nu inseamna ca nu s-au strans deja o gramada de postari pe care le puteti urmari prin TagBoard aici.

Nu ai vrea ca si poza ta sa fie vazuta de cateva milioane de posibili turisti straini?

Challenge!

Pune hashtag-ul #EnjoyBucharest pe o poza de-a ta pe Instangram, apoi revino aici si o vei vedea in pozele de mai jos 🙂

Pozele mele le veti putea vedea urmarindu-mă pe Instagram, Facebook, Google+ si uneori si pe Twitter 🙂 sau le veti vedea in acest articol in timp real.

Hai sa le aratam strainilor ca Bucurestiul (si Romania) nu e numai ce cred ei, ba din contra!

RDTC_728x90_banner

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.