“Pasiune de Craciun” la Vernisajul Vinului din Moldova


Ei bine, iata ca nu degeaba m-am rebrand-uit ca aLLin Popescu de ceva timp, pentru ca acopar din ce in ce mai multe subiecte, subiecte legate strict de pasiunile mele: fotografie, calatorie, culinar si, mai nou, vinul.

Participant cu regularitate in ultimii ani la evenimentele dedicate din tara, ei bine, iata ca a venit randul sa particip si in afara granitelor tarii la un astfel de eveniment, dedicat vinului, dar mai ales pasiunii pentru vinuri. Si nu asa, oricum, ci invitat special din Romania ca blogger oficial al evenimentului. Asa ca in weekendul ce urmeaza, plec la Chisinau, la

“Pasiune de Craciun” la Vernisajul Vinului

Baner vernisaj 2014 v. 6

Vernisajul Vinului, eveniment aflat deja la cea de-a VII-a editie si devenit o traditie frumoasa, ofera pasionatilor ocazia de a descoperi Vinul Moldovei (si vai, ce vinuri bune au!) precum si o ambianta placuta, numai buna pentru dialog direct intre producatorii de vinuri si consumatori, fie ei amatori, pasionati sau adevarati cunoscatori.

Spre deosebire de alte evenimente similare de la noi, conceptul este putin diferit, aici punandu-se accentul pe pasiune in adevaratul ei sens. Pasiunea aprinsa de savoarea unui vin rosu sec, indulcita de un vin pentru desert sau incinsa de un spumant incandescent, si de ce nu, cea dansata pe ritmuri de tango sau cea exprimata in diferite manifestari artistice.

Pe 19 decembrie, incepand cu ora 18, la Palatul Republicii din Chisinau, Republica Moldova, in mod traditional, vor fi prezentate cele mai selecte vinuri autohtone: vinuri noi dar si vinuri de colectie, caracteristice sezonului de iarna.

Chiar daca nu se intampla chiar la noi in tara, Chisinaul este la o aruncatura de bat, mai ales pentru cei din Iasi sau alte orase “moldovenesti”.

Ca sa va conving si mai tare, iata

7 motive pentru a savura Pasiunea de Craciun la Vernisajul Vinului

  1. participi la degustarea gratuita a celor mai selecte 200 de vinuri ale Moldovei: rosii seci, spumante, ice-wine si de desert;
  2. deprinzi arta de a degusta si de a consuma vinurile de calitate de la celebrul somelier roman Achim Laurentiu Avram, intr-un masterclass-spectacol inedit;
  3. primesti in dar din partea organizatorilor un pahar oficial cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a descoperi si a savura corect fiecare nuanta de gust si aroma a vinurilor bune;
  4. intri in atmosfera calda a sarbatorilor de iarna, datorita melodiilor clasice de Craciun, in interpretarea formatiei Max Group;
  5. inveti de la maestri pasii de dans pentru cele mai fierbinti dansuri latino, care vor incinge „Pasiunea de Crăciun”;
  6. cumperi la cele mai bune preturi (cu reduceri de 15-30%) vinuri de calitate, noi si de colectie, produse in Moldova;
  7. castigi premii de pret in cadrul tombolei organizate pentru participantii la Vernisajul Vinului;
  8. participi la un vernisaj de picturi si rame deosebite, expuse cu vanzare la eveniment.

Toate acestea pentru numai 35 lei echivalentul romanesc (150 de lei Moldovenesti).

Biletele pot fi cumparate de pe iTicket.Md.

ATENTIE – numarul de locuri este limitat, pentru ca Vernisajul Vinului atrage in fiecare an multi oameni cu adevarat pasionati de cultura consumului vinurilor de calitate, asa ca trebuie sa va grabiti daca doriti sa participati.

Cel mai pasional eveniment al iernii, dupa cum vedeti, v-a pregatit multe surprize ce nu trebuie ratate. Mă puteti urmari pe Facebook, Twitter si Google+ cautand dupa hashtag-ul oficial al evenimentului #VernisajulVinului.


Vernisajul Vinului este un eveniment organizat de Oficiului National al Viei si Vinului Moldova, Asociatia Producatorilor si Exportatorilor de Vin Moldova cu suportul partenerului strategic, proiectul USAID CEED II.

logo Vernisajul Vinului 2014

Author: Alin Popescu

Inginer ca formare, grafician ca meserie, fotograf ca mod de viata, Alin este pasionat de tot ce inseamna tehnologie si scrie articole detaliate pe intelesul tuturor.

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. O parere despre vinuri - Allin Popescu - […] ales ca de curand am fost invitat ca blogger oficial la evenimentul “Vernisajul Vinului” din Republica Moldova, si nu?……

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.